Dorpraad(sels) 11

logodorpsraadselsHaarlemmermeer bestaat uit 26 dorpskernen, elk verschillend in omvang en karakter. De belangen van Nieuw-Vennep worden binnen dit bonte gezelschap sinds 1956 behartigd door een eigen dorpsraad. Wat betekent het in de praktijk? Met Dorpsraad(sels) geeft Geertje Bos maandelijks een kijkje in de keuken waar vrijwilligers gedreven plannen bereiden voor een nog mooier dorp. Hieronder aflevering 11.

Lees meer: Dorpraad(sels) 11

Dorpsraad(sels) 5

logo dorpsraadsels Haarlemmermeer bestaat uit 26 dorpskernen, elk verschillend in omvang en karakter. De belangen van Nieuw-Vennep worden binnen dit bonte gezelschap sinds 1956 behartigd door een eigen dorpsraad. Wat betekent het in de praktijk? Met Dorpsraad(sels) geeft Geertje Bos maandelijks een kijkje in de keuken waar vrijwilligers plannen bereiden voor een nog mooier dorp. Hieronder aflevering 5.

Klankbord

Lees meer: Dorpsraad(sels) 5

Dorpsraad(sels) 10

logodorpsraadselsHaarlemmermeer bestaat uit 26 dorpskernen, elk verschillend in omvang en karakter. De belangen van Nieuw-Vennep worden binnen dit bonte gezelschap sinds 1956 behartigd door een eigen dorpsraad. Wat betekent het in de praktijk? Met Dorpsraad(sels) geeft Geertje Bos maandelijks een kijkje in de keuken, waar vrijwilligers plannen berieden voor een nog mooier dorp. Hieronder aflevering 10.

Lees meer: Dorpsraad(sels) 10

Dorpsraad(sels) 4

Haarlemmerlogo dorpsraadsels meer bestaat uit 26 dorpskernen, elk verschillend in omvang en karakter. De belangen van Nieuw-Vennep worden binnen dit bonte gezelschap sinds 1956 behartigd door een eigen dorpsraad. Wat betekent het in de praktijk? Met Dorpsraad(sels) geeft Geertje Bos maandelijks een kijkje in de keuken waar vrijwilligers plannen bereiden voor een nog mooier dorp. Hieronder aflevering 4.

Mooie herinneringen

Lees meer: Dorpsraad(sels) 4

Dorpsraad(sels) 9

logodorpsraadselsHaarlemmermeer bestaat uit 26 dorpskernen, elk verschillend in omvang en karakter. De belangen van Nieuw-Vennep worden binnen dit bonte gezelschap sinds 1956 behartigd door een eigen dorpsraad. Wat betekent het in de praktijk? Met Dorpsraad(sels) geeft Geertje Bos maandelijks een kijkje in de keuken, waar vrijwilligers plannen bereiden voor een nog mooier dorp. Hieronder aflevering 9.

Lees meer: Dorpsraad(sels) 9

Dorpsraad(sels) 3

logodorpsraadselsHaarlemmermeer bestaat uit 26 dorpskernen, elk verschillend in omvang en karakter. De belangen van Nieuw-Vennep worden binnen dit bonte gezelschap sinds 1956 behartigd door en eigen dorpsraad. Wat betekent het in de praktijk? Met Dorpsraad(sels) geeft Geertje Bos maandelijks een kijkje in de keuken waar vrijwilligers plannen bereiden voor een nog mooier dorp. Hieronder aflevering 3.

Meten is weten

Lees meer: Dorpsraad(sels) 3

Dorpsraad(sels) 8

logodorpsraadselsHaarlemmermeer bestaat uit 26 dorpskernen, elk verschillend in omvang en karakter. De belangen van Nieuw-Vennep worden binnen dit bonte gezelschap sinds 1956 behartigd door een eigen dorpsraad. Wat betekent het in de praktijk? Met Dorpsraad(sels) geeft Geertje Bos maandelijks een kijkje in de keuken waar vrijwilligers plannen bereiden voor een nog mooier dorp. Hieronder aflevering 8.

Lees meer: Dorpsraad(sels) 8

Dorpsraad(sels) 2

logo dorpsraadsels

Haarlemmermeer bestaat uit 26 dorpskernen, elk verschillend in omvang en karakter. De belangen van Nieuw-Vennep worden binnen dit bonte gezelschap sinds 1956 behartigd door een eigen dorpsraad. Wat betekent het in de praktijk? Met Dorpsraad(sels) geeft Geertje Bos maandelijks een kijkje in de keuken waar vrijwilligers plannen bereiden voor een nog mooier dorp. Hieronder aflevering 2

Meer geel

Lees meer: Dorpsraad(sels) 2

Dorpsraad(sels) 7

logodorpsraadselsHaarlemmermeer bestaat uit 26 dorpskernen, elk verschillend in omvang en karakter. De belangen van Nieuw-Vennep worden binnen dit bonte gezelschap sinds 1956 behartigd door een eigen dorpsraad. Wat betekent het in de praktijk? Met Dorpsraad(sels) geeft Geertje Bos maandelijks een kijkje in de keuken waar vrijwilligers plannen bereiden voor een nog mooier dorp. Hieronder aflevering 7.

 

Lees meer: Dorpsraad(sels) 7

Dorpsraad(sels) 1

logodorpsraadselsHaarlemmermeer bestaat uit 26 dorpskernen, elk verschillend in omvang en karakter. De belangen van Nieuw-Vennep worden binnen dit bonte gezelschap sinds 1956 behartigd door een eigen dorpsraad. Wat betekent het in de praktijk? Met Dorpsraad(sels) geeft Geertje Bos maandelijks een kijkje in de keuken waar vrijwilligers gedreven plannen bereiden voor een nog mooier dorp. Hieronder aflevering 1

Dorpsraadcafé

Lees meer: Dorpsraad(sels) 1

Dorpsraad(sels) 6

logodorpsraadselsHaarlemmermeer bestaat uit 26 dorpskernen, elk verschillend in omvang en karakter. De belangen van Nieuw-Vennep worden binnen dit bonte gezelschap sinds 1956 behartigd door een eigen dorpsraad. Wat betekent het in de praktijk? Met Dorpsraad(sels) geeft Geertje Bos maandelijks een kijkje in de keuken waar vrijwilligers plannen bereiden voor een nog mooier dorp. Hieronder aflevering 6.

Lees meer: Dorpsraad(sels) 6